Το δείπνο Αλαφούζου-Σάρι και οι οικογενειακές υποθέσεις που σταμάτησαν ένα μεγάλο και ανεπανάληπτο συμφωνία!

Το δείπνο Αλαφούζου-Σάρι και οι οικογενειακές υποθέσεις που σταμάτησαν ένα μεγάλο και ανεπανάληπτο συμφωνία!

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να στραφεί στη δεύτερη επιλογή του για την τεχνική ηγεσία και φαίνεται πως σύντομα θα φέρει στη χώρα τον Ντιέγκο Αλόνσο για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Οι «πράσινοι» ήταν έτοιμοι να περιμένουν τον Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά λόγω της έναρξης της προετοιμασίας σε μια εβδομάδα και του κινδύνου να χρονοτριβούσαν, η περίπτωση του Ουρουγουανού προπονητή βρέθηκε στο προσκήνιο.

Η απόφαση του Σάρι που δεν υλοποιήθηκε παρά τις μεγάλες προσπάθειες του Γιάννη Αλαφούζου, φέρνοντας στη χώρα τον κορυφαίο προπονητή για ένα συμβόλαιο πολύ ανώτερο από τα ελληνικά δεδομένα, σημαίνει ότι το αφεντικό της ομάδας πάλεψε για την έλευση ενός πολύ ιδιαίτερου προπονητή.

Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν τρεις εβδομάδες όταν ο Γιάννης Αλαφούζος ταξίδεψε στην Ιταλία για να συζητήσει προσωπικά με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Του αναλύθηκε λεπτομερώς το πλάνο της ομάδας και πως ο Σάρι θα αποτελούσε την κεντρική φιγούρα στο project που επιχειρούσε ο κ. Αλαφούζος.

Έγινε συζήτηση για το μεταγραφικό πλάνο και προσφέρθηκε ένα πλούσιο συμβόλαιο, φθάνοντας τα 5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο έμπειρος προπονητής εντυπωσιάστηκε, αλλά λόγω οικογενειακών ζητημάτων που αντιμετώπιζε, δεν μπορούσε να απαντήσει άμεσα.

Τα οικογενειακά προβλήματα ήταν αυτά που καθυστέρησαν την απόφασή του, σε ένα χρονικό σημείο που δημιουργούσε πίεση λόγω της προετοιμασίας και των προκριματικών του Europa League. Έτσι, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να απευθυνθούν στον Ντιέγκο Αλόνσο για τον πάγκο της ομάδας τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ