Τερίμ: “Η Χειρότερη Εμφάνιση του Παναθηναϊκού από τότε που Ήρθα – Όλοι Είδαν το Πέναλτι στον Κώτσιρα εκτός από το Διαιτητή”

Τερίμ: “Η Χειρότερη Εμφάνιση του Παναθηναϊκού από τότε που Ήρθα – Όλοι Είδαν το Πέναλτι στον Κώτσιρα εκτός από το Διαιτητή”

Ο Φατίχ Τερίμ χαρακτήρισε την εμφάνιση της Παναθηναϊκής ομάδας ως την χειρότερη από τότε που είναι στο τιμόνι, μιλώντας μετά την ήττα 3-0 από την ΑΕΚ σε συνέντευξη στην συνδρομητική τηλεόραση.

Ο τεχνικός αναφέρθηκε ειδικά στη φάση όπου δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας του, καθώς επίσης και στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός, αλλάζοντας το ματς…

«Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Έπαιξαν πολύ καλά και δικαιούνταν τη νίκη. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς γκολ που διαταράχθηκε η ισορροπία. Δεν μπορέσαμε να εκτελέσουμε το παιχνίδι μας, ήταν η χειρότερη εμφάνιση από την ημέρα που ήρθα. Μπορούσαμε να συμμετάσχουμε αναγνωριστικά στη φάση με τον Κώτσιρα που δεν καταλογίστηκε πέναλτι. Το είδαν όλοι, εκτός από τον Γάλλο διαιτητή. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά το αξίζαμε. Δεν αγωνιστήκαμε καλά», δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV.

Όσο για την επίδραση αυτού του αποτελέσματος στα επόμενα παιχνίδια; «Θα επηρεάσει τις επόμενες αναμετρήσεις, δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Αν είχαμε κερδίσει ή αναδεικνύαμε ισοπαλία θα ήταν διαφορετικά, τώρα είναι δύσκολο. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι δυνατά. Δεν παραιτούμαστε ποτέ», σημείωσε ο Τερίμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ