Τερίμ: «Χάσαμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στο 45λεπτο – Υπενθυμίζοντας τη μεγαλοσύνη του Παναθηναϊκού»

Τερίμ: «Χάσαμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στο 45λεπτο – Υπενθυμίζοντας τη μεγαλοσύνη του Παναθηναϊκού»

Ο Παναθηναϊκός χάνει το προβάδισμα για την τρίτη θέση στη φετινή Stoiximan Super League, μετά τη βαριά ήττα 4-1 εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (15/05) στην Τούμπα.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, επισημαίνει τη σημασία της μεγάλης ιστορίας της ομάδας και την ανάγκη εσωτερικής ενότητας. Ανακεφαλαιώνοντας:

«Πρέπει να θυμόμαστε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Πρέπει όλοι μαζί να ενεργήσουμε δυναμικά και ενωμένα για να αντιδράσουμε αποτελεσματικά. Έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την κατάσταση μας.»

Αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Τερίμ τονίζει τη σημασία της απόδειξης της μεγαλοσύνης του Παναθηναϊκού σε κάθε πεδίο του αγώνα. Εκφράζει απογοήτευση για την απώλεια ευκαιριών, αλλά εκφράζει αισιοδοξία για τη μελλοντική αντίδραση της ομάδας.

Η τοποθέτησή του εστιάζεται επίσης στη σημασία της ενότητας και της δουλειάς που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στους στόχους της. Τέλος, αναγνωρίζει την ανάγκη για αλλαγές και τη σημασία της επίτευξης επιτυχιών τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές επίπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ