Τάσος Σιδηρόπουλος: «Αναλαμβάνω αρχιδιαιτητής αν έχω διαβεβαιώσεις – Διαφωνώ με την έλευση των ξένων»

Τάσος Σιδηρόπουλος: «Αναλαμβάνω αρχιδιαιτητής αν έχω διαβεβαιώσεις – Διαφωνώ με την έλευση των ξένων»

Ο διεθνής διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN», αναφορικά με τη διαχείριση του τελικού Κυπέλλου από την Φραπάρ, εκφράζοντας υποστήριξη στους Έλληνες ρέφερι και δείχνοντας ανοιχτός στην ιδέα του να αναλάβει θέση αρχιδιαιτητή.

Σχετικά με τη Φραπάρ, τόνισε ότι η εμπειρία και η διαχείριση των τελικών απαιτούν διαφορετική προσέγγιση, ενώ αναφέρθηκε και σε περιστατικά όπου η διαιτησία θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα για την απόλαυση όλων των συμμετεχόντων στον αγώνα.

Αναφερόμενος στην κόκκινη κάρτα στον παίκτη Νταρίντα, ανέφερε ότι δεν είναι επιθυμητό να κρίνουμε από μια συγκεκριμένη φάση, υπογραμμίζοντας την σημασία της εμπειρίας του διαιτητή σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σε σχέση με τους ελληνικούς διαιτητές, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι είναι έτοιμοι για τη διεκδίκηση μεγάλων αγώνων, καθώς και την ανάγκη για ανάπτυξη της ελληνικής διαιτησίας, ιδίως σε συνδυασμό με την τεχνολογία Var.

Τέλος, αναφερόμενος στην πιθανότητα να αναλάβει θέση αρχιδιαιτητή, εξέφρασε τις προϋποθέσεις που θα έπρεπε να πληροί η διοργανωτική αρχή και υποστήριξε την ομαλή μετάβαση των ελληνικών διαιτητών σε υψηλότερες θέσεις. Τονίζοντας τη σημασία της ισότητας και της διαφάνειας στη διαιτησία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ