Τα νέα για τον Άμραμπατ και μια πιθανή μεταγραφή στην ΑΕΚ

Τα νέα για τον Άμραμπατ και μια πιθανή μεταγραφή στην ΑΕΚ

Η άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην Αθήνα σήμερα φέρνει αλλαγές στο μεταγραφικό στρατηγικής της ΑΕΚ. Η ομάδα ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας της από αύριο, με προορισμό την Ολλανδία. Εκεί θα διεξαχθεί το κύριο κομμάτι της προετοιμασίας.

Μέχρι την Κυριακή είναι πιθανό να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες που εξελίσσονται αυτές τις μέρες, οπότε μην εκπλαγείτε αν ακούσετε σύντομα νέα, αν και ο προπονητής έχει δηλώσει ότι πρέπει να γίνουν προσεκτικές επιλογές.

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη να περιμένει και να υποστηρίξει τις δύσκολες περιπτώσεις των Θωμά Στρακόσα και Δημήτρη Γιαννούλη. Ταυτόχρονα, ο Αλμέιδα περιμένει την τελική απάντηση από τον Νόρντιν Άμραμπατ σχετικά με την πρόταση ανανέωσης. Ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει διάφορες επιλογές, αλλά ακόμα δεν έχει βρει αυτή που τον καλύπτει απόλυτα σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Αν ο Άμραμπατ αποφασίσει θετικά, τότε είναι πιθανό να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα στην Ολλανδία. Στην αντίθετη περίπτωση, η ΑΕΚ θα αναζητήσει εναλλακτική λύση για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Είναι προφανές ότι ο Αλμέιδα επιθυμεί τη σιγουριά που του προσφέρει ο Άμραμπατ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ