Τα διαρκείας της ΑΕΚ σε κυκλοφορία με την αφίσα “Ζήσε την Ιστορία”

Τα διαρκείας της ΑΕΚ σε κυκλοφορία με την αφίσα “Ζήσε την Ιστορία”

Τα διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2024/25 έχουν ξεκινήσει με τη φράση “Ζήσε την Ιστορία”. Οι τιμές παραμένουν ίδιες με πέρυσι και καλύπτουν μόνο τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως και το περσινό εισιτήριο. Ως προς τους αγώνες στην Ευρώπη, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Η πώληση γίνεται αποκλειστικά online. Από σήμερα έως τις 28 Ιουνίου μπορούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων της σεζόν 2023/24 να τα ανανεώσουν. Από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, οι μη ανανεωτές μπορούν να ζητήσουν αλλαγή θέσης, με την ελεύθερη πώληση να γίνεται από τις 10 έως τις 31 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:

Η διάθεση των διαρκείας της σεζόν 2024-2025 ξεκινά σήμερα στις 10.00! Η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει τη δυνατότητα πλήρους εξαγοράς των εισιτηρίων διαρκείας αποκλειστικά ηλεκτρονικά, χωρίς φυσική παρουσία και ουρές.

Τα εισιτήρια διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας έχουν τις ίδιες τιμές με την περασμένη σεζόν. Επιπλέον, δίνεται προτεραιότητα για αγορά απλών εισιτηρίων σε αντιστοιχία με τη θέση του διαρκείας για τους αγώνες προκριματικών του Conference League 2024 – 2025.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας σε τμήματα φιλοξενούμενων ή χρησιμοποιούμενων από την UEFA θα έχουν επίσης δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου σε κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις.

Πληροφορίες, τιμές και λεπτομέρειες για τις περίοδους αγορών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, πατήστε ΕΔΩ

Για ερωτήσεις σχετικά με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, επικοινωνήστε με την ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω email στο [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 2118886068 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

Κάρτα Φίλου ΑΕΚ

Απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ, με τα έσοδα να διοχετεύονται στο ερασιτεχνικό σωματείο. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε ΕΔΩ

Προνόμια για τους κατόχους

Όπως κάθε χρόνο, και φέτος οι κάτοχοι των διαρκείας θα επωφεληθούν από προνόμια από τους χορηγούς της ΠΑΕ ΑΕΚ. Για αναλυτικές πληροφορίες και προσφορές, πατήστε ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ