Σβαμπ: «Ανυπομονώ να πετύχουμε ακόμη περισσότερα»

Σβαμπ: «Ανυπομονώ να πετύχουμε ακόμη περισσότερα»

Καλωσήρθες στη Θεσσαλονίκη! Την Τετάρτη ο αγαπημένος μας Στέφαν Σβαμπ βρέθηκε στην πόλη μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκινάει και είμαστε ανυπόμονοι για ό,τι μας επιφυλάσσει.

Ο Σβαμπ, σε δηλώσεις του, εξέφρασε τη χαρά του για τις επιτυχίες που έχουν ήδη επιτευχθεί αλλά και την ανυπομονησία του για τις προκλήσεις που ακολουθούν. Η back to back κατάκτηση του τίτλου και η πιθανή πρόκριση στο Champions League αποτελούν στόχους που μας κάνουν όλους να χαμογελάμε.

Ας δούμε τι ανέφερε:

«Επέστρεψα με χαρά μετά από μια όμορφη περίοδο διακοπών και ελπίζω όλα να πάνε ομαλά. Αύριο έχουμε την πρώτη προπόνηση, έχουμε τέσσερις εβδομάδες να προετοιμαστούμε για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι. Είμαι έτοιμος και εύχομαι οι συμπαίκτες μου να είναι εξίσου έτοιμοι.

Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και εδώ και τέσσερα χρόνια. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι φιλοδοξίες μας μεγαλώνουν. Επιθυμούμε πολύ την επιτυχία και το back to back πρωτάθλημα, κάτι που θα είναι μοναδικό για εμάς.

Το Champions League είναι στο μυαλό μας ως σημαντικός στόχος. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη αυτή πρόκληση. Η συμμετοχή μας στο League Stage θα ήταν ιστορική και αξέχαστη!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ