Σήμερα γίνονται τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ!

Σήμερα γίνονται τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ!

Ήρθε η στιγμή για ακόμα ένα σημαντικό γεγονός στην ιστορία της ΑΕΚ! Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας τους στο γήπεδο OPAP Arena σήμερα στις 12:00. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του Αιώνιου Αιώνιου Πρεσβευτή της ΑΕΚ, Θωμά Μαύρου.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται το νέο γήπεδο της ομάδας, όπου εδώ και πέντε μήνες δεσπόζει το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού. “Καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού,” τονίζουν οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ.

Η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί με παρουσία εκπροσώπων του Τύπου και ο χώρος θα είναι ανοιχτός για τους επισκέπτες στο εγγύς μέλλον.

Μην ξεχνάτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ: “Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του! Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA ”Αγιά Σοφιά” καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ