Ροζ: «Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε»

Ροζ: «Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε»

Η Λίντσεϊ Ροζ εξέφρασε τη δυσκολία του Άρη να αντιδράσει μετά το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ, επισημαίνοντας την πίεση που δέχτηκαν από την αντίπαλη ομάδα. Απευθυνόμενη στην ανάγκη για βελτίωση στο επόμενο παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», υπογράμμισε την επαγγελματική τους προσέγγιση και το σταθερό κίνητρο που έχουν.

Αναφερόμενη συγκεκριμένα: «Είναι δύσκολο να αντιδράσεις όταν χάνεις με 2-0 στο 15′. Δεν είναι αδύνατο, αλλά αρκετά δύσκολο. Η ΑΕΚ μας άσκησε μεγάλη πίεση μαζί με τον κόσμο της. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με τους οπαδούς μας σε μια… ζεστή και φορτισμένη ατμόσφαιρα την επόμενη εβδομάδα, θα επιδιώξουμε να ανατρέψουμε τη σημερινή μας εικόνα, να αντλήσουμε ενέργεια από την ενθάρρυνση της εξέδρας και να επιτύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά με την έλλειψη κινήτρου στο σημερινό παιχνίδι: «Δεν συμφωνώ πλήρως… Είμαστε επαγγελματίες. Παίζουμε για τον εαυτό μας, την ομάδα μας και τη φανέλα που φοράμε, το σήμα και τον κόσμο μας. Αυτό θα αποτελεί τον πυρήνα της προσπάθειάς μας στα επόμενα πέντε παιχνίδια. Παρόλο που δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο, σκοπεύουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τον τελικό. Αυτό είναι το κύριο μας όραμα. Ο προπονητής και το επιτελείο θα μας προετοιμάσουν ώστε να είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι να… δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο για τον τίτλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ