Ράσταβατς: «Λυπάμαι για τον ΠΑΣ, είναι ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία»

Ράσταβατς: «Λυπάμαι για τον ΠΑΣ, είναι ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε σε συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΣ με 1-0.

Ο Σέρβος προπονητής εξέφρασε τη λύπη του για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναγνωρίζοντας το ιστορικό και την υποστήριξη που απολαμβάνει η ομάδα, πριν σχολιάσει τον αγώνα της ημέρας.

Αναλυτικά, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καταρχάς λυπάμαι που ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε μια τόσο δύσκολη θέση και υπάρχει πιθανότητα υποβιβασμού. Είναι εξαιρετικά λυπηρό, γιατί είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο, έχει έδρα, ένα ποδοσφαιρικό ιδρυτικό που ελπίζω και εύχομαι να ξεπεράσει την κρίση αυτή.
Όσον αφορά τον αγώνα, στο πρόσφατο παρελθόν η ομάδα μου άξιζε περισσότερα απ’ όσα πήρε, ενώ σήμερα, αντίθετα, κατάφερε να νικήσει, παρόλο που δεν ήταν η καλύτερη της μέρα. Επέδειξε χαρακτήρα, αντιμετώπισε δυσκολίες, κράτησε την πίεση και, τελικά, κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Είμαι ευτυχής για τους ποδοσφαιριστές μου και την προσπάθειά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που αντιμετώπισαν σήμερα απέναντι σε έναν επιθετικό αντίπαλο που έψαχνε τη νίκη και τελικά την πέτυχαν. Πρέπει τώρα έως το τέλος της σεζόν να αναβαθμίσουμε τις επιδόσεις μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ