«Πρώτη» προπόνηση με τον Μαντί Καμαρά και απουσίες λόγω εθνικών ομάδων για τον ΠΑΟΚ

«Πρώτη» προπόνηση με τον Μαντί Καμαρά και απουσίες λόγω εθνικών ομάδων για τον ΠΑΟΚ

Μετά τις αξέχαστες διακοπές τους, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο την Πέμπτη για την πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν. Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν και οι δανεικοί από πέρσι, όπως οι Λευτέρης Λύρατζης και Αλέξανδρος Τσαούσης, μαζί με τους Δαρέλας, Σμυρλής, Γκούμας, Τσοπούρογλου, Κουαλιάτα, που προέρχονται από την ομάδα του ΠΑΟΚ Β’.

Στην πρωτοπορία της πρώτης προπόνησης βρέθηκαν οι νέες αποκτήσεις, Μαντί Καμαρά και Κωνσταντίνος Θυμιάνης, εντυπωσιάζοντας με την παρουσία τους στα μαύρα και άσπρα.

Ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του και τους ενθάρρυνε να δουλέψουν σκληρά. Το πρόγραμμα της ημέρας είχε φιλικό χαρακτήρα, με ασκήσεις για τη φυσική κατάσταση, μικρά παιχνίδια κατοχής, κάποιες τακτικές ασκήσεις και δίτερμα στο τέλος.

Απουσιάζουν στην πρώτη προπόνηση ο Ράφα Σοάρες, που αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή, ο Τάισον με ειδική άδεια, καθώς και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας και Ντεσπόντοφ, οι οποίοι αναμένεται να ενωθούν με την ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα.

Για την Παρασκευή, προγραμματίζονται δύο προπονήσεις στις 09:30 και στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ