Πινέδα: «Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Πινέδα: «Κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Σε δηλώσεις πριν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, ο Ορμπελίν Πινέδα τόνισε ότι κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ως «τελικός». Επισήμανε τη σημασία της απόλυτης συγκέντρωσης ενώπιον των «πράσινων», προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους και να γιορτάσουν όλοι μαζί ως μία ομάδα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του Ορμπελίν Πινέδα στην Cosmote TV:

Για την αντίδραση της ΑΕΚ και τη νίκη επί του Άρη.

Ήξεραν ότι θα ήταν απαιτητικό παιχνίδι και πως ο Άρης θα πάλευε. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά. Ίσως δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Με μια κοινή προσπάθεια τα καταφέραμε.

Για το ενδεχόμενο το ματς με τον Παναθηναϊκό να θεωρείται «τελικός».

Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός για εμάς. Τώρα παίζουμε τα τελευταία παιχνίδια στα playoffs, οπότε αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Πρέπει να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Κάθε ματς είναι κρίσιμο σε αυτή τη φάση. Έτσι, ναι, είναι ένας τελικός.

Για το αν τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό επηρεάζουν την προετοιμασία τους.

Γνωρίζουμε τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Κάθε ομάδα πρέπει να κάνει τη δουλειά της, και όποιος είναι πιο αποτελεσματικός στον αγωνιστικό χώρο, θα κερδίσει.

Για την επιτυχημένη ιστορία σκοραρίσματος εναντίον του Παναθηναϊκού.

Σημαντικό είναι να κερδίσουμε ως ομάδα, ανεξάρτητο από το ποιος θα σκοράρει. Το σημαντικό είναι οι προσπάθειές μας να οδηγήσουν στη νίκη και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Έτσι, είτε σκοράρει ο Πινέδας είτε άλλος, το γκολ θα είναι ευπρόσδεκτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ