Παναθηναϊκός: Καθαρίζει την κατάσταση του Μπερνάρ πριν το ματς με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Καθαρίζει την κατάσταση του Μπερνάρ πριν το ματς με την ΑΕΚ

Όλα τα βλέμματα του Παναθηναϊκού στρέφονται στον Μπερνάρ, εν όψει του σημαντικού αγώνα με την ΑΕΚ αυτή την αγωνιστική. Ο Βραζιλιάνος μέσος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο μυ και έχει υποβληθεί σε θεραπεία μετά το ματς με τη Λαμία. Η μαγνητική έδειξε ότι δεν υπάρχει θλάση, αλλά η επιστροφή του στο γήπεδο εξαρτάται από τον πόνο που αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής.

O προπονητής Φατίχ Τερίμ παρακολουθεί στενά την κατάσταση του Μπερνάρ και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση. Η παρουσία του Βραζιλιάνου είναι ανεκτίμητη για την ομάδα, αλλά αν υπάρχει κίνδυνος επανεμφάνισης των ενοχλήσεών του, τότε δεν θα τον κινδυνεύσουν. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τον Μπερνάρ και στα play-offs και στον τελικό του Κυπέλλου, οπότε τον προσέχει προσεκτικά.

Ο Τερίμ έχει ετοιμάσει εναλλακτικά σχέδια δράσης για την περίπτωση απουσίας του Μπερνάρ. Η ενδεκάδα δεν αναμένεται να υποστεί σημαντικές αλλαγές, αλλά η επιστροφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι επίσης σημαντική. Επιπλέον, ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι έτοιμος να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή, ειδικά αν ο Μπερνάρ δεν είναι διαθέσιμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ