Παναιτωλικός: Προκαλούμε με Κάθε Θεαματική Παρουσία – Προσφορά Γενικής Εισόδου 5 Ευρώ για τον “Τελικό” με τον Ατρόμητο

Παναιτωλικός: Προκαλούμε με Κάθε Θεαματική Παρουσία – Προσφορά Γενικής Εισόδου 5 Ευρώ για τον “Τελικό” με τον Ατρόμητο

Τα εισιτήρια για τον αγώνα τελικού του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο είναι πλέον διαθέσιμα για τους οπαδούς, με τον αγώνα να πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο (27/4, 20:00), για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Η ομάδα από την Αιτωλοακαρνανία έχει ορίσει τη γενική είσοδο στα 5 ευρώ, καλώντας τους φίλους της να εμψυχώσουν την ομάδα με το ντύσιμο τους στα χρώματα της ομάδας, συντελώντας έτσι στην επίτευξη της νίκης!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση: “Το Σάββατο 27 Απριλίου (ώρα 20:00) ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δίνει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην έδρα του με αντίπαλο τον Ατρόμητο και αποσκοπεί σε ένα μόνο αποτέλεσμα: τη νίκη! Γεμίζουμε το γήπεδο, παίζουμε όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος. Κερδίζουμε! Σε αυτό το ματς, υπάρχει γενική είσοδος με εισιτήρια στα 5 ευρώ, ώστε να είναι παρόντες όλοι. Επιπλέον, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται δωρεάν πρόσκληση. Τα εισιτήρια (διαρκείας, κανονικά και προσκλήσεις) είναι προσωποποιημένα, με βάση τον Αριθμό Μητρώου Φορολογικού Ενημερωτικού Φυλλαδίου (ΑΜΚΑ) και την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Σύμφωνα με τον νόμο, υπάρχουν αυστηρές κυρώσεις τόσο για τους παραβάτες όσο και για την ΠΑΕ, σχετικά με την υποχρέωση των κατόχων να επιδεικνύουν την ταυτότητά τους.”

Για την αγορά εισιτηρίων (και προσκλήσεων) μπορείτε να ανατρέξετε στην πλατφόρμα της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/). Επιπλέον, για τη διευκόλυνση όσων δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο θα λειτουργούν όπως ακολούθως:

  • Πέμπτη: 09:00-16:00
  • Παρασκευή: 09:00-16:00
  • Σάββατο: 12:00-20:00

Αυτό το Σάββατο φοράμε όλοι κίτρινο και μπλε. Γεμίζουμε το γήπεδο, στηρίζουμε τους παίκτες, προστατεύουμε την ομάδα. Κερδίζουμε!!!

Οδηγίες για την ηλεκτρονική έκδοση πρόσκλησης:

Ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να επισκεφθεί την πλατφόρμα εισιτηρίων στο https://tickets.panetolikos.gr/ και να επιλέξει την επιλογή ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, καθώς επίσης και μια θέση στο γήπεδο. Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων του φίλαθλου που θα χρησιμοποιήσει την πρόσκληση (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ), πρέπει επίσης να συμπληρώσει τον κωδικό αποκωδικοποίησης, τον αριθμό barcode από το εισιτήριο διαρκείας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ