Οπαδοί του ΠΑΟΚ: Διασπούν το μπλόκο της αστυνομίας με πορεία από την Καμάρα και γιγαντοοθόνη στην Τούμπα!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ: Διασπούν το μπλόκο της αστυνομίας με πορεία από την Καμάρα και γιγαντοοθόνη στην Τούμπα!

Οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση για το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας εν όψει του κρucdderby με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην ανακοίνωση, καλούν σε μαζική συγκέντρωση το μεσημέρι της Κυριακής στην Καμάρα, προκειμένου όλοι να κατευθυνθούν με τα πόδια προς το Μακεδονία Παλάς, όπου θα βρίσκεται η αποστολή της ομάδας πριν το μεγάλο παιχνίδι και στη συνέχεια όλοι θα μεταβούν στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν μέσω γιγαντοοθόνης τον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο.

Αυτά όμως είναι αντίθετα προς τα όσα έχει ανακοινώσει η Αστυνομία Θεσσαλονίκης, που με ανακοίνωσή της απαγορεύει κάθε είδους συνάθροιση και πορείες από τις 8 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 8 μ.μ., σε πολλές περιοχές της πόλης, συμπεριλαμβανομένων και των περιοχών κοντά στα ξενοδοχεία όπου θα διαμείνουν οι αποστολές των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων του ΠΑΟΚ:

“Έφτασε η ώρα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία ποιος πίστευε περισσότερο ή λιγότερο. Αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε. Αυτή τη στιγμή μόνο η ενότητά μας έχει σημασία. Πιστέψαμε σε αυτή την ομάδα και μας ανταμείβει. Καλούμε όλον τον λαό του ΠΑΟΚ να ενώσει τις δυνάμεις του και να δώσει το παρών στην ιστορική πορεία μας. Ας συγκεντρωθούμε όλοι στην Καμάρα την Κυριακή στις 15:30 ώστε να κατευθυνθούμε προς το Makedonia Palace, ανανεώνοντας την υποστήριξή μας στην ομάδα μας.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ