Ολυμπιακός: Ρεκόρ εγγραφών στη Χίο, συνέχεια στη Μυτιλήνη

Ολυμπιακός: Ρεκόρ εγγραφών στη Χίο, συνέχεια στη Μυτιλήνη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας το Europa Conference League στην «OPAP Arena» με μια νίκη 1-0 επί της Φιορεντίνα. Κι εκείνοι οι νέοι της ομάδας αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο Youth League. Τα δύο τρόπαια περιόδευσαν σε όλη την Ελλάδα για να χαρεί μαζί τους ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Στη Χίο, πριν λίγες μέρες, πάνω από 5.000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» συγκεντρώθηκαν για να δουν το τρόπαιο. Και έγινε και ένα ρεκόρ. Πωλήθηκαν πάνω από 500 κάρτες μέλους και φιλάθλου, μια εντυπωσιακή αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξη που έχει ο κόσμος για την ομάδα.

Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε:

Η εντυπωσιακή περιοδεία των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, συνεχίστηκε στη Χίο, με μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο. Περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Χίου για φωτογραφίες με τα τρόπαια. Το ρεκόρ συνεχίστηκε και στην έκδοση των Καρτών Μέλους και Φιλάθλου. Πάνω από 500 οπαδοί απέκτησαν την Κάρτα Μέλους για τη σεζόν 2024-25 και τη Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια, με το όνομά τους εκτυπωμένο πάνω σε αυτές.

Σήμερα, η περιοδεία συνεχίζεται προς τη Μυτιλήνη και το Σάββατο στη Σάμο, όπου θα βρίσκονται και οι δύο ευρωπαϊκές κούπες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ