Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, η οποία είναι επετειακή για τον σύλλογο καθώς γιορτάζει τα 100 χρόνια ύπαρξής του. Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα Τύπου του Γεώργιος Καραϊσκάκης με τον αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά και τον υπεύθυνο εισιτηρίων, Μπαντούνα, να παρουσιάζουν τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων.

Οι τιμές για την πρώτη περίοδο, που καλύπτει τις ημερομηνίες από τις 27 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου, ξεκινούν από 195 ευρώ. Από τις 19 Ιουνίου και μετά, οι τιμές ξεκινούν από 250 ευρώ. Υπάρχουν επίσης παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 30%, εκτός από τις θύρες 3-7.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβανομένων των εγχώριων και ευρωπαϊκών αγώνων, καθώς και των φιλικών αγώνων. Η αγορά των εισιτηρίων συνοδεύεται από διάφορες εκπτώσεις και προνόμια, όπως εκπτώσεις στο Red Store, δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις, πρόσβαση σε parking και προσφορές από τους χορηγούς.

Ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε την αύξηση των τιμών λέγοντας ότι αυτό γίνεται για να υποστηριχθεί ο Ερασιτέχνης του συλλόγου και να διασφαλιστεί η συνέχιση των επιτυχιών στα διάφορα τμήματά του. Τέλος, αναφέρθηκε ότι η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει με κωδικούς πρόσβασης που θα επιτρέπουν την ηλεκτρονική λήψη του εισιτηρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ