Όλοι στον Παναθηναϊκό αποφασισμένοι για το Κύπελλο

Όλοι στον Παναθηναϊκό αποφασισμένοι για το Κύπελλο

Ολόκληρη η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει θετικά τη φετινή σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο. Η παρουσία του Χρήστου Κόντη φέρεται να ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας και στις προπονήσεις, με τους παίκτες να επικεντρώνονται αποκλειστικά στον πανηγυρισμό στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.

Ολόκληρη η ομάδα γνωρίζει τη σημασία του αγώνα και τί ποντάρεται σε αυτόν, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στην καλύτερη προετοιμασία για το ματς. Κατανοούν ότι είναι μια δύσκολη αποστολή, αλλά εκτιμούν ότι με μια εμφάνιση παρόμοια με αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό στα πρώτα 60 λεπτά, θα μπορέσουν να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το μεγάλο ζητούμενο και ο,τι έχει αντλήσει το δίδαγμα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη διαχείριση των ενεργειών από τους παίκτες, προκειμένου να μην υπάρξει μείωση στην απόδοση της ομάδας προς το τέλος του αγώνα.

Ο Έλληνας προπονητής της ομάδας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έτοιμος για την κανονική προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει τα τελευταία προβλήματά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ