Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, το ντέρμπι με την ΑΕΚ, και ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνεθ, έχει αρκετές σκέψεις για το παιχνίδι αυτό. Αυτό θα είναι επίσης το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του ισπανού προπονητή στην Ελλάδα.

Ο Μαρτίνεθ σκοπεύει να συμπεριλάβει στην αποστολή τους Ποντένσε και Γιόβετιτς, τα δύο από τα τρία πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Ποντένσε έχει ήδη περάσει από αυτό το είδος των ντέρμπι στην Ελλάδα και έχει γνώση του κλίματος που επικρατεί σε αυτά.

Φυσικά, δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για την ενδεκάδα που θα αγωνιστεί αυτή τη στιγμή, καθώς υπάρχουν ακόμα πολλές προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που φαίνεται να είναι ασφαλείς για την ενδεκάδα, όπως οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Έσε, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Κααμπί. Ωστόσο, ο Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει και δύσκολες αποφάσεις, όπως για τους Ορτέγκα ή Κίνι στην αριστερή πλευρά της άμυνας, τον Μπιέλ ή τον Σκάρπα στο κέντρο του γηπέδου και τον Σολμπάκεν, ο οποίος πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ