Οι Πρώτες Εξελίξεις στον Ολυμπιακό μέχρι τα Μέσα του Ιουνίου

Οι Πρώτες Εξελίξεις στον Ολυμπιακό μέχρι τα Μέσα του Ιουνίου

Μετά την κατάκτηση του Conference League, ολοκληρώθηκε μια δύσκολη αλλά όμορφη σεζόν για τον Ολυμπιακό και όλοι γιόρτασαν με ενθουσιασμό. Τώρα, οι προτεραιότητες είναι η ξεκούραση του ποδοσφαιρικού τμήματος και η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όμως, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ και ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εργάζονται για τα σχέδια της επόμενης σεζόν, καθώς θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Οι συμβάσεις που λήγουν και οι δανεικοί είναι προτεραιότητα, με τον Κωνσταντή Τζολάκη να ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο και με ξεχωριστή συζήτηση να περιμένεται μεταξύ του Κώστα Φορτούνη και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το κύριο θέμα είναι η κατάσταση του Ελ Καμπί, ο οποίος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Ευρώπη και τη Σαουδική Αραβία, λόγω της επιτυχημένης πορείας του στο Conference League. Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και αναμένεται η απάντησή του στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Οι εξελίξεις αναμένεται να οριοθετηθούν έως τα μέσα του Ιουνίου, ενώ αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις άλλων ομάδων όπως η Πόρτο, η Μπράγκα και η Γουλβς για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ