Ο Τερίμ δηλώνει πως η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη, παρά τις διαιτητικές αμφιβολίες

Ο Τερίμ δηλώνει πως η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη, παρά τις διαιτητικές αμφιβολίες

Μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Εξέφρασε την άποψη ότι οι διαιτητές είναι περίεργοι όταν τους επισκέπτεται η ΑΕΚ, αλλά τόνισε πως η ομάδα της ΑΕΚ ήταν αυτή που επέβαλλε τη νίκη.

Αναλυτικά, αναφέρθηκε στα εξής:

Για τις εμφανίσεις της ομάδας του: «Δεν αγωνιστήκαμε καλά σήμερα. Πρέπει να συγχαρούμε την ΑΕΚ που έπαιξε καλά και αξίζει τη νίκη. Δεχθήκαμε γκολ νωρίς και χάλασε η ισορροπία μας. Δεν βελτιωνόμαστε με την πάροδο του χρόνου. Η αμφισβήτηση του πέναλτι στον Κώτσιρα θα μπορούσε να αλλάξει το ματς, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σήμερα. Ο διαιτητής ίσως δεν ήταν καλός, αλλά αυτό δεν αναιρεί την αξία της ΑΕΚ. Αν είχαμε ισοφαρίσει, θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Κάναμε εύκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους μας».

Για την επίδραση της διαιτησίας στη βαθμολογία: «Η ήττα μας δεν οφείλεται στο πέναλτι. Ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα στο VAR. Ακόμα και με το πέναλτι, θα μπορούσαμε να χάσουμε. Η διαιτησία δεν επηρεάζει την απόδοσή μας».

Για τις ελπίδες του στο πρωτάθλημα: «Δεν εγκαταλείπουμε τις προσπάθειές μας. Παραμένουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Χάσαμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά μπορεί να αλλάξουν πολλά στη βαθμολογία. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ