Ο προπονητής της Άιντραχτ επιθυμεί τη νίκη και την πρωτιά αλλά όχι εκδίκηση

Ο προπονητής της Άιντραχτ επιθυμεί τη νίκη και την πρωτιά αλλά όχι εκδίκηση

Ο προπονητής της Άιντραχτ, Ντίνο Τοπμέλερ, εκφράζει με σαφήνεια τον στόχο της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αναφέρει ότι ο στόχος των παικτών του είναι να κερδίσουν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να δείξουμε μία καλή επιθετική επίδοση. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση», είπε.

«Όχι… Είναι ένα παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, που έχει χάσει μόλις δύο παιχνίδια στη σεζόν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο και θα κερδίσουμε. Θέλουμε να κρατάμε τη μοίρα στα δικά μας χέρια. Γι’αυτό θέλουμε να νικήσουμε στο αυριανό παιχνίδι», επεσήμανε.

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ξέρω πόση ενέργεια μας δίνει ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας», δήλωσε τέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ