Ο Ποντένσε ανανέωσε με τη Γουλβς μέχρι το 2025 πριν έρθει στον Ολυμπιακό ως δανεικός

Ο Ποντένσε ανανέωσε με τη Γουλβς μέχρι το 2025 πριν έρθει στον Ολυμπιακό ως δανεικός

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή για τον καλοκαιρινό χρόνο, με την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε, που προκάλεσε ενθουσιασμό στην κορυφαία ελληνική ομάδα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει ένα χρόνο δανεισμού του ποδοσφαιριστή, με την οψιόν για αγορά του από τον Ολυμπιακό το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, για να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία, χρειάστηκε να γίνουν πολλές κινήσεις, καθώς ο Πορτογάλος είχε ένα ισχύον συμβόλαιο με τη Γουλβς μέχρι το 2024.

Για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από αυτήν την «συναλλαγή», ο Ποντένσε αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα μέχρι το 2025 (με την επιλογή για έναν ακόμη χρόνο), έτσι ώστε να δοθεί στη Γουλβς η επιλογή να τον κρατήσει, να τον αποκτήσει οριστικά, και το πιο σημαντικό, να μην τον χάσει ως ελεύθερο παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.

Επίσης, ο Αθλητικός Διευθυντής της Γουλβς, Μάρτιν Χομπς, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και τη συνεργασία τους. Ανέφερε ότι ο Ποντένσε είχε την επιθυμία να αναζητήσει νέες επιλογές αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν βρέθηκε κάτι που να ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές. Τώρα, θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στον Πειραιά και να παίξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης, τόνισε ότι ο Ποντένσε κατάλαβε ότι η επέκταση του συμβολαίου ήταν απαραίτητη για να επιτραπεί η μετακίνησή του και εκφράζει την ευχή του να έχει μια καλή σεζόν, είτε επιστρέψει στη Γουλβς σε καλή κατάσταση, είτε μεγιστοποιήσει την αξία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ