Ο Παπαϊωάννου μιλά για τη Λαμία: Υπήρξε ενδιαφέρον του Ατζούν – Κουβέντα με τον Βόκολο

Ο Παπαϊωάννου μιλά για τη Λαμία: Υπήρξε ενδιαφέρον του Ατζούν – Κουβέντα με τον Βόκολο

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λαμίας και δήμαρχος της πόλης, ανέλυσε τη χρονιά της ομάδας στο LamiaPolis 87,7. Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί για την ομάδα, εξετάζοντας τους λόγους που δεν υλοποιήθηκε το συμφωνηθέν, και ανέφερε πως υπήρχαν καλές συνομιλίες με τον Λεωνίδα Βόκολο για τη συνέχιση στον πάγκο της ομάδας.

«Αυτήν την χρονιά δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με την ομάδα λόγω της νέας μου ιδιότητας ως δήμαρχος. Παρόλα αυτά, η Λαμία πέτυχε μια επιτυχημένη πορεία φέτος, με πολλούς παράγοντες που διαδραμάτισαν ρόλο. Η διαχείριση του μπάτζετ, η τύχη, ο προπονητής και φυσικά οι ποδοσφαιριστές. Παρόλο που το μπάτζετ ήταν χαμηλότερο από πέρυσι, ήταν μια καλή χρονιά. Σημαντικό είναι να βρεθεί ένας υγιής επενδυτής που θα λάβει μέρος στη διαχείριση, και σκοπεύουμε να διατηρήσουμε τον βασικό πυρήνα της ομάδας.

Έχουμε ήδη αρχίσει συζητήσεις με τον Λεωνίδα Βόκολο και υπάρχει θετική διάθεση. Δεν είναι εύκολο να διατηρηθούν τα υψηλά συμβόλαια όλων των παικτών, αλλά ελπίζουμε να βρούμε λύσεις. Κατά το καλοκαίρι, η προετοιμασία θα γίνει και πάλι στην Ολλανδία», δήλωσε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ