Ο ΠΑΟΚ προχωράει για τους Μεϊτέ και Κεντζιόρα

Ο ΠΑΟΚ προχωράει για τους Μεϊτέ και Κεντζιόρα

Δύο από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος είναι αναμφίβολα ο Σουαλιό Μειτέ και ο Τόμας Κεντζιόρα.

Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν επιστρέψει στη χώρα του, εξέφρασε την επιθυμία του να δουν οι δύο αυτοί παίκτες να συνεχίζουν στην ομάδα, δίνοντας το “πράσινο φως” στη διοίκηση γι’ αυτό.

Αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους, προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα “Metrosport”, η Μπενφίκα φαίνεται πιο διατεθειμένη να συζητήσει τη μεταγραφή του Μεϊτέ με λιγότερα από τα 4 εκατ. ευρώ που είχαν συμφωνηθεί προηγουμένως με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία και να συζητήσει επίσης με τον Μεϊτέ για μία αύξηση στο μεροκάματό του. Πιο εύκολα ίσως φαίνονται τα πράγματα για την παραμονή του Κεντζιόρα, με τον παίκτη να μην ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ουκρανία και να αναμένεται να λάβει μια βελτιωμένη οικονομική πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ