Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στη Λαμία μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, ο Παναθηναϊκός στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με την ομάδα της Λαμίας. Οι πράσινοι είναι ικανοποιημένοι με τη νίκη και την προβολή της ομάδας, καθώς παρουσιάζονται ισχυροί και αποφασισμένοι να κερδίσουν τον τίτλο.

Παρά το δύσκολο πρόγραμμα της σεζόν και τον αριθμό των παιχνιδιών, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι έχει το κατάλληλο ρόστερ για να επιτύχει τους στόχους του. Ένα από τα εντυπωσιακά επιτεύγματα τους είναι η επίτευξη του ρεκόρ των τριών φορών που έχουν σκοράρει πέντε γκολ στα εννέα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, κάτι που δεν είχε συμβεί από τη σεζόν 1971-72.

Στο επόμενο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός θα περιμένει την εξέλιξη της μαγνητικής του Τόνι Βιλένα, ο οποίος αντικαταστάθηκε νωρίς στο παιχνίδι λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, ο Χουάνκαρ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και η παρουσία του στην επόμενη αναμέτρηση είναι αμφίβολη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ