«Ο Ολυμπιακός “ξεφτίλισε” τη μεταγραφή του Έσε με 3 εκατ. δολάρια – Τον θέλουν Inter, Chelsea και Atletico Madrid»

«Ο Ολυμπιακός “ξεφτίλισε” τη μεταγραφή του Έσε με 3 εκατ. δολάρια – Τον θέλουν Inter, Chelsea και Atletico Madrid»

Ο αθλητικός διευθυντής της Ουρακάν στην Αργεντινή κρίνει αυστηρά τη διοίκηση της ομάδας λόγω της μετακίνησης του Σαντιάγο Έσε στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το «letrap.com.ar», «Το ποσό της μεταγραφής ήταν γύρω στα 3 εκατ. δολάρια, κάτι που φαίνεται τελείως γελοίο για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις έγιναν σε περίοδο με σημαντικές δυσκολίες, όχι μόνο οικονομικές. Ο σύλλογος αντιμετώπιζε προβλήματα παραμονής στην κορυφαία κατηγορία και χρειαζόταν ταμείο για ενίσχυση του ρόστερ».

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η μετακίνηση αυτή οδήγησε στην απώλεια ενός από τα λίγα αξιόλογα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, καθώς αυτή βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και είχε ήδη υποβληθεί σε κριτική από τα μέλη και τους φίλους της ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ίδιο Μέσο, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής εκτιμάται περίπου στα 20 εκατ. ευρώ και υπάρχει ενδιαφέρον από Inter, Chelsea και Atletico Madrid.

Ο Έσε, στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, συμμετείχε σε 50 αγώνες, σκοράροντας 1 γκολ (εναντίον της Aston Villa) και δίνοντας 3 ασίστ, κάνοντας την ανάπτυξη του στην ομάδα σταθερή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ