Ο Ολυμπιακός προσπαθεί για τον Κάρμο – Τα νέα για τον Μασούρα, τον Ελ Κααμπί και τον Όρτα

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί για τον Κάρμο – Τα νέα για τον Μασούρα, τον Ελ Κααμπί και τον Όρτα

Η διατήρηση του Νταβίντ Κάρμο αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, αλλά χρειάζεται υπομονή αφού η κατάσταση είναι περίπλοκη. Δημοσιεύματα στα πορτογαλικά αναφέρουν ότι υπάρχει επικοινωνία για ένοικο ποσό 1 εκατ. ευρώ ετησίως και υποχρεωτική αγορά με 14 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Σχετικά με τον Γιώργο Μασούρα, υπάρχει αβεβαιότητα αν και η πρόταση της Μπόχουμ φαίνεται να έχει προτεραιότητα, με το ενδεχόμενο παραμονής στον Ολυμπιακό ή μετακίνηση σε άλλη ομάδα.

Όσον αφορά τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Η Μαρσέιγ φέρεται να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, ενώ άλλες ομάδες όπως η Ίπσουιτς και η Λέστερ εξετάζουν την περίπτωσή του. Και ο Ελ Κααμπί, όπως και ο Μασούρας, αναμένεται να κάνουν την απόφασή τους σύντομα.

Τέλος, όσον αφορά τον Αντρέ Όρτα, η κατάσταση απαιτεί υπομονή. Η Μπράγκα αρχικά δείχνει ανεξέλεγκτη σχετικά με το ποσό της οψιόν αγοράς, αλλά αναμένεται να αλλάξει τη θέση της λόγω της αποφασιστικότητας του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ