Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν νέο Μπόατενγκ

Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός αναζητά έναν νέο κεντρικό αμυντικό για να ενισχύσει την ομάδα του. Οι προσφερόμενοι Φρέιρε και Πορόσο δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες και γι’ αυτό η συζήτηση για την απόκτηση νέου αμυντικού είναι λογική.

Οι αξιωματούχοι της ομάδας ήδη αναζητούν έναν στόπερ που θα βοηθήσει να επιλυθούν μερικά από τα προβλήματα τους. Ένα όνομα που ακούγεται δυνατά είναι ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος από τη Λιόν και προσελκύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου κόπηκε εξαιτίας της κακής φυσικής του κατάστασης.

Έτσι, από τη Γερμανία έχει φτάσει στα αυτιά μας ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 35χρονου αμυντικού, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από την ΠΑΕ του Πειραιά. Παρά το υψηλό κόστος του, ο Μπόατενγκ θα ήθελε να παίξει σε ένα υψηλό επίπεδο και να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων στην άμυνα της ομάδας. Από την πλευρά του Ολυμπιακού, θα θέλαν έναν παίκτη που θα μπορούσε να προσφέρει αμέσως τις υπηρεσίες του, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να περιμένουν και να δουν αν θα τα καταφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ