Ο Ηλιόπουλος μιλάει για τον Μαρινάκη: «Ήταν φίλος μου, έγινε κουμπάρος, τώρα κάνουμε διαφορετικά βήματα»

Ο Ηλιόπουλος μιλάει για τον Μαρινάκη: «Ήταν φίλος μου, έγινε κουμπάρος, τώρα κάνουμε διαφορετικά βήματα»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε στην πρώτη συνέντευξή του ως ιδιοκτήτης της ΑΕΚ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την σχέση των οικογενειών τους με τον Ολυμπιακό. Ο ηγέτης της ΑΕΚ εξήγησε πως, αν και παλιά ήταν πολύ κοντινοί, τώρα ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους εδώ και πολλά χρόνια.

Σε συζήτηση για την σχέση τους, ο Ηλιόπουλος σημείωσε: «Στη ζωή αν δεν είσαι ειλικρινής, το πληρώνεις. Δεν θέλω να κατηγορηθώ ποτέ για ψέματα. Ο Μαρινάκης ήταν κάποτε πολύ κοντινός φίλος μου και κουμπάρος μου. Αλλά τα τελευταία 18-20 χρόνια ακολουθούμε διαφορετικές πορείες. Μπορεί να βρεθούμε καμιά-δυο φορές το χρόνο σε εκδηλώσεις για ιδιοκτήτες ομάδων. Ο αδελφός μου υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Έτσι είναι η ζωή, γεννιούνται δίδυμα με διαφορετικές απόψεις. Αυτός είναι Ολυμπιακός κι εγώ ΑΕΚ».

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη, απάντησε: «Φυσικά, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση. Δεν έχω προβλήματα με κανένα. Παραδείγματος χάριν, του έδωσα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτός δεν μου έδωσε συγχαρητήρια για την ηγεσία μου στην ΑΕΚ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ