Ο Γιόβετιτς μείνει στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν

Ο Γιόβετιτς μείνει στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν

Φαίνεται ότι ο Στέφαν Γιόβετιτς θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν. Παρά το γεγονός ότι έχει σύμβαση μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας.

Ο Μεντιλίμπαρ κατόρθωσε να αναβιώσει τον 34χρονο ποδοσφαιριστή, χρησιμοποιώντας τον σε ρόλους όπως επιτελικό μέσο ή δεύτερο επιθετικό, και τον υπολογίζει και για το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, θεωρεί τον Γιόβετιτς σημαντικό προσωπικότητα για την ομάδα του και αυτό αποτελεί έναν ακόμη λόγο για τη συνέχιση της συνεργασίας.

Ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται ευχαριστημένος με τον νέο του ρόλο στην ομάδα και απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Η σύζυγός του έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να συνεχίσουν τα παιδιά τους σε ελληνικό σχολείο το επόμενο σχολικό έτος, ενώ ψάχνουν και για αγορά σπιτιού στα νότια προάστια.

Εν τω μεταξύ, η ανανέωση της σύμβασης του Σέρτζιο Κονσεϊσάο με την Πόρτο έχει θετικές επιπτώσεις για το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, καθώς οι σχέσεις τους είναι καταστροφικές και δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα. Το υψηλό ποσό για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή φαίνεται απαγορευτικό για τους Ολυμπιακούς, ειδικά αν δεν συμμετάσχουν στο επόμενο Champions League.

Η υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, από την οποία φαίνεται ότι θα παραμείνει στην ομάδα με χαμηλότερο κόστος, φαίνεται λιγότερο περίπλοκη συγκριτικά με την υπόθεση του Κάρμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ