Ο Χουάνγκ σχετικά με την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: “Μια απόφαση που δεν πάρθηκε χωρίς λόγο”

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ μιλάει στο blog του σχετικά με το τι τον οδήγησε να ζητήσει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας ότι η απόφαση αυτή δεν πήρθηκε χωρίς λόγο. Ο Κορεάτης ποδοσφαιριστής αναφέρει επίσης ότι είχε πρόταση από μια ομάδα μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τελικά αποφάσισε να συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Χουάνγκ αναφέρεται επίσης στην προετοιμασία του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού λέγοντας ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ωστόσο, δεν μετανιώνει για την επιλογή του και εκφράζει τη λύπη του προς τους οπαδούς που ανησυχούσαν για το μέλλον του. Αναφέρεται επίσης στη σκληρή προπόνηση που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της παύσης και στην απόφασή του να προπονηθεί σε μια παιδική χαρά κοντά στο σπίτι του.

Ο Χουάνγκ μιλάει επίσης για την προσπάθειά του να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση κατά τη διάρκεια της παύσης και για την προπόνησή του στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου έμενε στο Μόναχο. Αναφέρεται επίσης στην αγωνία που ένιωθε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του και στη χαρά του όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ