Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Καλοσκάμη

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Καλοσκάμη

Ο Ατρόμητος δε σταματά πουθενά στις μεταγραφές! Μετά τους Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Κοσέλεφ, Χουτεσιώτη και Ουεντράογκο, οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Καλοσκάμη, ο οποίος είναι η έκτη προσθήκη τους για φέτος.

Ο 19χρονος μέσος έπαιζε στη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού και τώρα υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Ατρόμητο.

Ας δούμε την ανακοίνωση του Ατρόμητου:



«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών υποδέχεται με χαρά τον Δημήτρη Καλοσκάμη! Η προσθήκη του στην ομάδα μας είναι η προσθήκη ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Ο Καλοσκάμης, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Δήλωσε ευχαριστημένος: «Είμαι χαρούμενος που φοράω τη φανέλα του Ατρόμητου, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι φωτογραφίες στο αθλητικό κέντρο μαρτυρούν την αφοσίωσή της στους νέους.

Επέλεξα τον Ατρόμητο λόγω της ηγεσίας και της ποιότητας του προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία. Η οργάνωση του συλλόγου είναι εξαιρετική και εκτιμώ την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Τώρα πρέπει να αποδείξω την αξία μου στην ομάδα».

Περισσότερα για τον Καλοσκάμη:

Γεννήθηκε στις 1 Μαρτίου 2005 και αγωνίζεται σαν επιθετικό χαφ. Ξεχωρίζει για την οργάνωσή του και την αποτελεσματικότητά του στις φάσεις.

Το 2021 υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό αγωνίζοντας στην Κ19, ενώ το 2022 τον αναγνώρισε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα γεννημένα το 2005.

Καλή τύχη, Δημήτρη!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ