Ο Άκης Μάντζιος μιλάει για τη σχέση του με τον Φώτη Ιωαννίδη και τις επόμενες αναμετρήσεις

Ο Άκης Μάντζιος μιλάει για τη σχέση του με τον Φώτη Ιωαννίδη και τις επόμενες αναμετρήσεις

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, σχολίασε το περιστατικό με τον Φώτη Ιωαννίδη κατά το ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σε συνέντευξή του στο NOVA, ανέφερε πως διατηρεί καλή σχέση με τον επιθετικό του αντιπάλου και ότι το θέμα έχει κλείσει.

Σχετικά με τον προσεχή αγώνα με την ΑΕΚ, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Άρης μπορεί να πετύχει θετικό αποτέλεσμα στην OPAP Arena, αναφέροντας πως οι δύο ομάδες γνωρίζουν καλά οι μία την άλλη από προηγούμενες αναμετρήσεις στο Κύπελλο.

Ο Μάντζιος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα του αξίζει περισσότερα από το αποτέλεσμα που προέκυψε. Επισήμανε ότι ο Αρης παρουσιάζει βελτίωση και επιμένει να παλεύει στα επόμενα παιχνίδια με όρεξη και οργάνωση.

Αναφορικά με την επεισοδιακή στιγμή με τον Ιωαννίδη, εξέδωσε διευκρινίσεις τονίζοντας τον σεβασμό του προς τον ποδοσφαιριστή και την καλή του σχέση μαζί του. Τέλος, αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδιά της ομάδας, ενώ ο στόχος της τέταρτης θέσης στη βαθμολογία φαίνεται να έχει χαθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ