“Ντιαντί στον Άρη: Ένας Ονειρεμένος Θρίαμβος”

“Ντιαντί στον Άρη: Ένας Ονειρεμένος Θρίαμβος”

Ήρθε και επίσημα στον Άρη ο Κλέιτον Σιλβέιρο Ντιαντί! Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 18χρονου εξτρέμ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και μίλησε για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι έχει αποκτήσει τον Clayton Diandy για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Clayton Silverio Diandy γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 2006, στην πόλη Σάο Ντομίγκος στη Γουινέα-Μπισάου.

Πριν καν κλείσει τα 18, μετακόμισε στη Σενεγάλη, όπου αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Casamance AC και κατάλαβε μετά της Espoirs de Guediawaye.

Μάλιστα, πέρυσι τον Νοέμβριο, ο Diandy κλήθηκε να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα Σενεγάλης U17 για το Παγκόσμιο Κύπελλο (U17), κάνοντας 4 συμμετοχές.

«Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Clayton Silverio Diandy δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον ΑΡΗ. Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα με την υπογραφή του πρώτου μου συμβολαίου με την ομάδα.

Όλοι με έχουν υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, και νιώθω άνετα από την πρώτη μέρα. Υπάρχει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στην ομάδα και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις.

Είμαι περήφανος που θα εκπροσωπήσω τη Σενεγάλη στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΑΡΗ.

Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ