Ντεσπόντοφ: «Νομίζω θα τα καταφέρουμε με τον Παναθηναϊκό – Ξέρουμε τι διακυβεύεται για το πρωτάθλημα»

Ντεσπόντοφ: «Νομίζω θα τα καταφέρουμε με τον Παναθηναϊκό – Ξέρουμε τι διακυβεύεται για το πρωτάθλημα»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ εξέφρασε την άποψή του ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο επερχόμενο ντέρμπι. Κατά τη συνέντευξή του στην τηλεόραση της NOVA, ο Βούλγαρος εξτρέμ τόνισε ότι η ομάδα του ξέρει τη σημασία του αγώνα και το ενδεχόμενο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με διπλό εναντίον του αντιπάλου τους.

Αναφορικά με την παρουσία του ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι το αποτέλεσμα με τη Λαμία μπορεί να έχει βοηθήσει στην εικόνα της ομάδας του.

Σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είπε ότι είναι μια δύσκολη ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουν, αλλά πιστεύει πως με τη σωστή απόδοση και την υποστήριξη των οπαδών τους θα καταφέρουν να επικρατήσουν.

Αναφερόμενος στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το κλειδί της επιτυχίας στους αγώνες, δήλωσε ότι γι’ αυτόν είναι σημαντικότερο ποια ομάδα θα σκοράρει περισσότερα γκολ παρά ποια θα βρει πρώτη το δίχτυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ