Ντέμης: Αν η ΑΕΚ δεν είχε δεχτεί γκολ στο 90′ από τον ΠΑΟΚ, θα θεωρούνταν επιτυχημένη η χρονιά της;

Ντέμης: Αν η ΑΕΚ δεν είχε δεχτεί γκολ στο 90′ από τον ΠΑΟΚ, θα θεωρούνταν επιτυχημένη η χρονιά της;

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και πλέον βρίσκεται στο -2 από την κορυφή, με τον ΠΑΟΚ να είναι πρώτος στη μάχη για το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλύοντας την ήττα της ομάδας, ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports, εξέφρασε την άποψή του για τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ, τονίζοντας πως αυτή μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη ακόμα και χωρίς την κατάκτηση του τίτλου.

Αναφερόμενος χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η ΑΕΚ έχει έναν προπονητή που έφερε χαμόγελα στον κόσμο, κατάφερε νταμπλ και παρουσίασε ωραίο ποδόσφαιρο. Και φέτος έδειξε καλές εμφανίσεις, ιδίως στην Ευρώπη αντιμετωπίζοντας ανταγωνιστικούς αντιπάλους σε υψηλό επίπεδο.

Αν καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, είναι θετικό. Αν όχι, δεν συνιστά απότυχία, καθώς ένα γκολ στο 90′ από τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αφαιρέσει την αξία της χρονιάς. Η ΑΕΚ είχε μια καλή χρονιά και είναι εύχη μας να πάρει τον τίτλο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα τους να κατακτά ένα πρωτάθλημα και να προσπαθεί για ένα δεύτερο. Αν το χάσει, η αξία της χρονιάς δεν μειώνεται εξαιτίας ενός γκολ στο 90′;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ