Νίκλας Ελίασον: Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, μας βοήθησε ο κόσμος

Νίκλας Ελίασον: Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, μας βοήθησε ο κόσμος

Ο Ελίασον, ο άνθρωπος που σημείωσε τα δύο γκολ για την ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε ότι η ομάδα μπήκε δυνατά από την αρχή και στο δεύτερο μέρος του αγώνα για να εκμεταλλευτεί το αρχικό προβάδισμά της. Εξήγησε ότι η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας και οι επιτυχημένες ατομικές μάχες ήταν καίριοι παράγοντες. Αν και δεν ήθελε να επικεντρωθεί στην προσωπική του επίδοση, περιμένει με αγωνία το τέλος της σεζόν για να δει τι θα συμβεί.

Στα λόγια του: “Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε ότι πρέπει να μπούμε δυνατά, καθώς αντιμετωπίζαμε δύο αντιπάλους στη μάχη για τον τίτλο. Κάναμε μια καλή αρχή, συνεχίσαμε δυνατά στο δεύτερο μέρος και, σε συνεργασία με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, επιδείξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι.

Σε ένα ντέρμπι γνωρίζαμε ότι θα υπήρχαν πολλές ατομικές μάχες, έκαναμε ό,τι μπορούσαμε για να το αντιμετωπίσουμε και είμαστε ευτυχισμένοι γι’ αυτό. Φυσικά, χαίρομαι που σκόραρα. Δεν είναι μόνο δική μου επίδοση, αλλά αποτελεί αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας, του επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Είμαι χαρούμενος για το προσωπικό μου επίτευγμα, αλλά και για την ομάδα. Αισθάνομαι καλά και πέρυσι ξεκίνησα καλά, αλλά είχα τραυματισμούς. Μείνουν λίγες εβδομάδες και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε επιτύχει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ