Μοντόγια: «Προτεραιότητά μας η νίκη ενάντια στον ΠΑΟΚ με 100% προσπάθεια»

Μοντόγια: «Προτεραιότητά μας η νίκη ενάντια στον ΠΑΟΚ με 100% προσπάθεια»

Ο Άρης εκφράζει την αποφασιστικότητά του να αντιμετωπίσει με σθένος τον ΠΑΟΚ, με τα λόγια του Μάρτιν Μοντόγια.

«Αντιμετωπίζουμε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν, ένα από τα δυσκολότερα ντέρμπι, στο οποίο οφείλουμε να ανταποκριθούμε. Το ματς είναι στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας να μας υποστηρίζει, και αυτό είναι καίριας σημασίας. Σκοπεύουμε να δώσουμε το 100%. Θα τους δυσκολέψουμε τη ζωή, καθώς επιδιώκουμε αποφασιστικά τη νίκη! Γνωρίζουμε ότι εκείνοι διεκδικούν τον τίτλο, ωστόσο εμείς θέλουμε την επικράτηση», τόνισε ο ποδοσφαιριστής από την Ισπανία.

Με ρωτήθηκε αν νιώθει ότι το συγκεκριμένο ντέρμπι, γιατί κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, έχει διαφορετική σημασία από άλλα παρόμοια παιχνίδια, ανέφερε: «Καταρχάς, πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Η ιδιαιτερότητα για εμάς είναι πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι πριν τον Τελικό Κυπέλλου. Από τη μεριά του, ο ΠΑΟΚ επιδιώκει αποκλειστικά τη νίκη, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, γιατί εμείς επιδιώκουμε να επικρατήσουμε με κάθε τρόπο στο παιχνίδι! Αυτά είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά αυτής της αναμέτρησης».

Όσον αφορά το αν είναι επωφελές που ο Άρης αντιμετωπίζει αυτό το παιχνίδι πριν τον Τελικό Κυπέλλου, ανέφερε: «Σίγουρα, δεν το περιμέναμε. Δεν περιμέναμε ότι στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ο αιώνιος αντίπαλος θα έρθει στo γήπεδό μας με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε την πεποίθηση πως πρέπει να δώσουμε το 100% μας απέναντι στον ΠΑΟΚ για να πάρουμε τη νίκη. Επιπλέον, θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την κατάκτηση του Κυπέλλου, που έχει μεγάλη σημασία».

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από καλά αποτελέσματα, σημειώθηκε η σημασία του, ερωτηθείς αν αυτό θα έχει επίδραση. Ο Ισπανός παίκτης δήλωσε: «Ναι! Το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχουν θετικά αποτελέσματα είναι σημαντικό. Ωστόσο, τα ντέρμπι είναι διαφορετικά. Ολα μπορούν να συμβούν σε αυτά τα παιχνίδια. Η νίκη σε αυτό το ματς θα κριθεί από τη δύναμη και το κουράγιο, από το θάρρος που θα επιδείξει κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο».

Αναφορικά με το αν οι παίκτες του Άρη εκφράζουν στα αποδυτήρια την ανάγκη να είναι πρώτα απ’ όλα “με καρδιά” στον αγωνιστικό χώρο, δήλωσε κατηγορηματικά: «Ασφαλώς! Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας παρών, κάτι το οποίο ενισχύει την ψυχολογία μας, και επιδιώκουμε τη νίκη. Είμαστε δύο εξαιρετικές ομάδες, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά η επιτυχία θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε ανωτερότεροι σε αυτές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ