«Μόνο ΑΕΚ», στο μυαλό του Αλμέιδα

«Μόνο ΑΕΚ», στο μυαλό του Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει το μέλλον του στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία, ο οποίος ήταν ο τελευταίος για φέτος στο πρωτάθλημα.

«Έχω κάνει τις αποφάσεις μου… Είμαι εδώ για ένα συγκεκριμένο σκοπό και ένα έργο. Είναι σαφές πού θέλω να φτάσω και πώς. Ένα αποτέλεσμα δεν αλλάζει το μέλλον που επιδιώκουμε να έχουμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Αργεντινός προπονητής και πρόσθεσε:

«Περιμέναμε το τέλος του πρωταθλήματος και σίγουρα αυτές τις μέρες θα είμαστε πιο ήρεμοι για να σχεδιάσουμε το μέλλον. Ένα ακόμα πράγμα που μου αρέσει σε αυτό τον σύλλογο είναι ο διάλογος. Δημιουργούμε μαζί. Και αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό».

Αυτές είναι οι δηλώσεις που αποτρέπουν τα σενάρια που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Το όνομα του «Πελάδο» συνδέθηκε με τη Μασσαλία, σύμφωνα με έκθεση της αξιόπιστης γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», και με τη Μοντερέι από μία ιστοσελίδα στο Μεξικό.

Ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα έχει δείξει με τη συνολική του στάση ότι έχει ενσωματωθεί στον σύλλογο, ενώ επίσης σημαντική ήταν η επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Τότε, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εξέφρασε τη στήριξή του προς τον προπονητή λέγοντας: «Ματίας καλημέρα. Αγαπάμε περισσότερο την ΑΕΚ όταν χάνει. Περιμένοντας το θαύμα την Κυριακή, σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα».

Επιπλέον, και οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ρήτρα φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ