Μεντιλίμπαρ: Θέλαμε να νικήσουμε πριν από έναν ευρωπαϊκό τελικό – Εάν είχα έρθει δύο μήνες πριν μπορεί να ήταν χειρότερα

Μεντιλίμπαρ: Θέλαμε να νικήσουμε πριν από έναν ευρωπαϊκό τελικό – Εάν είχα έρθει δύο μήνες πριν μπορεί να ήταν χειρότερα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-0) του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», επισημαίνοντας την επιθυμία της ομάδας να φθάσει στον τελικό του Europa Conference League με νίκες.

Όταν ρωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν είχε αναλάβει την ομάδα νωρίτερα, ανέφερε πως η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν χειρότερη για τον Ολυμπιακό.

Ο Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στα ακόλουθα θέματα:

  • Την προσέγγισή του για την αποφυγή κούρασης των παικτών: “Κοιτάμε πρώτα την αποκατάσταση και μετά την προετοιμασία τους, ενώ δίνουμε σημασία και στο πνευματικό κομμάτι της ομάδας.”
  • Τα οφέλη της νίκης στα επόμενα ματς: “Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε θετική ψυχολογία και νοοτροπία νικητή. Ήθελαν να θυμηθούν την αίσθηση της νίκης πριν από έναν ευρωπαϊκό τελικό.”
  • Αν το ματς ήταν «πρόβα» για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Κάθε αγώνας είναι πρόβα και προσπαθούμε πάντα για τη νίκη και το καλύτερο παιχνίδι μας.”
  • Τι θα συνέβαινε αν ανέλαβε την ομάδα νωρίτερα και για τον Αποστολόπουλο: “Δεν μπορείς να προβλέψεις αυτά, όμως η ομάδα ήταν σε δύσκολη φάση όταν την ανέλαβα. Ο καθένας πρέπει να είναι προετοιμασμένος για την ευκαιρία που μπορεί να προκύψει.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ