Μεντιλίμπαρ: «Η μπάλα δεν ήθελε να μπει – Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα και δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά»

Μεντιλίμπαρ: «Η μπάλα δεν ήθελε να μπει – Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα και δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη (1-1) ότι η μάχη για το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ο προπονητής αναφέρθηκε θετικά στην προσπάθεια της ομάδας του και αναφέρθηκε στην επίδραση του αποτελέσματος στην ψυχολογία των παικτών.

«Η μπάλα δεν ήθελε να μπει, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε πολύ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Αντιθέτως δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος, ωστόσο, προσπαθήσαμε μέχρι τελευταίο λεπτό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών».

«Αν είχαμε κερδίσει θα ήμασταν σε καλύτερη θέση. Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα και δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Δεν σκεφτόμαστε μακριά αλλά θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε αναφερόμενος στην ανταγωνιστική κατάσταση.

«Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τη φρεσκάδα του πρώτου και την ίδια ένταση αλλά αυτό δεν οφείλεται στην κούραση. Αλλάξαμε οκτώ παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Μας επηρέασε αρκετά το λάθος που κάναμε και από το οποίο προήλθε το γκολ του Άρη. Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην καλή προσπάθεια του Άρη».

«Πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούμε αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Μας στοίχισε το λάθος που κάνουμε αλλά αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Να χάνεις ευκαιρίες και από ένα λάθος να βρεθείς πίσω στο σκορ. Ελπίζω ότι δεν θα κάνουμε άλλα παρόμοια λάθη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ