Μεντιλίμπαρ: «Εύχομαι να παραμείνω στον Ολυμπιακό επίσης με τον Μπαρτζώκα»

Μεντιλίμπαρ: «Εύχομαι να παραμείνω στον Ολυμπιακό επίσης με τον Μπαρτζώκα»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (12/05, 20:00).

Ο προπονητής αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Conference League και στον αντίπαλο της, τον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε επίσης στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όπως και ο προπονητής της μπασκετικής ομάδας.

Οι δηλώσεις του:

 • Για την μετάβαση από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην Ελλάδα:
  «Θα υπάρχει κούραση λόγω των αγώνων που δώσαμε! Πρέπει να κάνουμε αλλαγές λόγω ενοχλήσεων στους παίκτες. Η νίκη μας έδωσε θετική ψυχολογία που θα μας βοηθήσει. Πρέπει να παρακολουθήσουμε την κατάσταση για τον αγώνα της Κυριακής».
 • Για την πρόκληση του 3/3 στο πρωτάθλημα:
  «Η συμπλήρωση τριών νικών είναι μεγάλη πρόκληση! Αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, θα είμαστε πρωταθλητές. Αυτό ήταν το στόχο μας και πρέπει να αγωνιστούμε για να το επιτύχουμε».
 • Για τις αρετές του ΠΑΟΚ:
  «Ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστική ομάδα που απαιτεί ποιότητα και συγκέντρωση από εμάς. Έχει δείξει ότι δεν παραδίδεται ποτέ και πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτούς τους λόγους».
 • Για τη συμμετοχή στο Final Four της Euroleague:
  «Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε στο Final Four και ελπίζουμε σε καλή πορεία. Εγώ και ο Μπαρτζώκας είμαστε περήφανοι και ελπίζουμε σε επιτυχία».

Ο Μεντιλίμπαρ εξέφρασε την πρόθεσή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό μακροπρόθεσμα, συμμεριζόμενος τις ελπίδες και του Μπαρτζώκα. Εύχεται οι δύο τους να συνεχίσουν να υπηρετούν την ομάδα με επιτυχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ