Μαρτίνεθ: “Η επιτυχία του Ολυμπιακού βρίσκεται στην ουσία της ομάδας”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγο Μαρτίνεθ, αναλύοντας το πρώτο μισό της θητείας του στον σύλλογο των Πειραιωτών, μίλησε με θετικά λόγια για την ομάδα, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η επιτυχία του συλλόγου προέρχεται από το DNA της ομάδας. Κατά τη συνέντευξή του στην «Marca», αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο διακόπηκε μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από τη ρίψη κροτίδας, εκφράζοντας τη γνώμη ότι ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο πρέπει να παραμένει εκεί. Επίσης, αναφέρθηκε στον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, και στις μεταγραφές που έγιναν την περασμένη σεζόν, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συνεργασία του με τον σύλλογο και τις προοπτικές του ως προπονητής.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Europa League, αναφέρει ότι ο στόχος τους ήταν η πρόκριση στη φάση των ομίλων και παραθέτει ότι παρόλο που οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν θετικές, οι αποδόσεις τους δεν ανταποκρίθηκαν ανάλογα. Αναφέρει επίσης πως η διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω της ρίψης κροτίδας επίσης επηρέασε σημαντικά την ομάδα.

Τέλος, εκφράζει τις φιλοδοξίες του ως προπονητής, εκφράζοντας την προετοιμασία του για τις επόμενες προκλήσεις και τονίζοντας τη σημασία της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας στο ποδόσφαιρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ