Μάντζιος: «Η νίκη με τον Βόλο είναι περισσότερο επίκαιρη τώρα με τον κόσμο μας στο ”Βικελίδης”»

Μάντζιος: «Η νίκη με τον Βόλο είναι περισσότερο επίκαιρη τώρα με τον κόσμο μας στο ”Βικελίδης”»

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με την επιστροφή του κόσμου στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” να αποτελεί σημαντικό γεγονός μετά από την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Σε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση με τη στήριξη του κοινού, το οποίο έλειψε στους Θεσσαλονικείς του τον τελευταίο καιρό. «Περιμένουμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας που μας στήριζε λείποντας τόσο καιρό. Είναι ένα δύσκολο ματς και πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και στόχο τη νίκη», δήλωσε.

Αναφερόμενος στο σερί των επτά αήττητων αγώνων του Άρη στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, τόνισε ότι η θετική αυτή πορεία ψυχολογίζει την ομάδα. «Κάθε θετικό αποτέλεσμα μας ενισχύει. Είναι ευκαιρία να κλείσουμε την κανονική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο και να είμαστε έτοιμοι για τα play-offs», εξήγησε.

Σχετικά με τον αγώνα με τον Βόλο, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, ανεξαρτήτως της φόρμας της αντίπαλης ομάδας. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε κάθε αγώνα για να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια», επεσήμανε.

Σχετικά με τις επιστροφές των παικτών, ανακοίνωσε ότι το σύνολο τους είναι έτοιμο να συμμετέχει και χαίρεται για την ενισχυμένη ομάδα εν όψει των σημαντικών αναμετρήσεων που ακολουθούν. «Το γκρουπ μεγαλώνει και αυτό μας χαροποιεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη θετική πορεία μας και να πετύχουμε καλά αποτελέσματα», υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ