Μάντζιος: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα – Ελπίζουμε ότι θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα επόμενα παιχνίδια»

Ο Άκης Μάντζιος ανέφερε ότι οι απώλειες των ευκαιριών που είχαν οι παίκτες του, Μορόν και Οντουμπάτζο, οδήγησαν στην ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός είπε ότι ο Άρης πρέπει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του και να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις ευκαιρίες που του δίνονται. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτών Ζαν Ζουλ και Nέβεν Τζούρασεκ, επαινώντας την παρουσία τους παρά τη μακρά απουσία τους από το γήπεδο.

Συνοπτικά:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Ανταγωνιστήκαμε την ΑΕΚ στο ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Η ΑΕΚ τις εκμεταλλεύτηκε, ενώ εμείς όχι, όπως στις φάσεις των Μορόν και Οντουμπάτζιο. Συνεχίζουμε…»

«Επιθυμούσαμε το γκολ. Δουλεύουμε για να φτάσει η μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου. Το γκολ είναι μια ζήτηση δεξιοτήτων και αυτοπεποίθησης. Εργαζόμαστε για τη δημιουργία των ευκαιριών και την ολοκλήρωσή τους. Ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Σχετικά με την ανάδειξη των παικτών Ζουλ – Τζούρασεκ, επεσήμανε: «Και οι δύο προέρχονται από μεγάλη απουσία. Θεωρώ ότι απέδειξαν την αξία τους. Αντιμετώπισαν με επιτυχία την πρόκληση απέναντι στην ΑΕΚ και η επιστροφή τους είναι πλεονέκτημα για την ομάδα, καθώς προσφέρουν επιπλέον επιλογές.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ