Λουτσέσκου: “Στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος ονειρεύεται το Champions League – Εμείς το πάμε βήμα-βήμα”

Λουτσέσκου: “Στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος ονειρεύεται το Champions League – Εμείς το πάμε βήμα-βήμα”

Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει από τη Ρουμανία όπου πήγε για λίγες ημέρες ξεκούρασης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ! Σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, το Champions League και τον Ιβάν Σαββίδη, ηγέτη της ομάδας.

Σχετικά με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε: “Ήταν μια συναισθηματική απόφαση. Έχω την ευκαιρία να παλέψω για τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη. Δεν είναι τόσο απλό όσο να δουλέψεις για να ανοίξεις μια νέα πόρτα στην καριέρα σου.”

Σχετικά με το Champions League ανέφερε: “Στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος ονειρεύεται το Champions League. Εμείς το πάμε βήμα- βήμα, δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ για να προκριθούμε απευθείας στα Ιμαλάια.”

Αναφερόμενος στις διαφορές μεταξύ ελληνικού και ρουμανικού ποδοσφαίρου είπε: “Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην αξία μεταξύ του ρουμανικού και ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην Ελλάδα οι μισθοί φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.”

Τέλος, αναφερόμενος σε προηγούμενα περιστατικά με τον Ιβάν Σαββίδη στα ντέρμπι με την ΑΕΚ είπε: “Έχει περάσει πολύς καιρός, δεν έχει έρθει σε παιχνίδι εδώ και 3 χρόνια. Μετακόμισε στη Ρωσία, στο Ροστόφ.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ