Λουτσέσκου: «Λυπάμαι – Πρέπει να Αλλάξουμε την Εικόνα μας»

Λουτσέσκου: «Λυπάμαι – Πρέπει να Αλλάξουμε την Εικόνα μας»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε τη θλίψη του και τη σημασία της επικείμενης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ορισμένα από τα σημεία που ανέφερε:

Για την έλλειψη ενέργειας στον ΠΑΟΚ και το ροτέσιον προσωπικού: «Κατά τη γνώμη μου, προχωρήσαμε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ λόγω συγκεκριμένων αποφάσεων. Οι παίκτες είχαν ευκαιρίες να αναδείξουν τις ικανότητές τους, όμως υπήρξαν προβλήματα. Χωρίς αποτελέσματα, αισθανόμασταν έλλειψη ενέργειας και δυσκολίες στις αντιδράσεις μας. Χρειαζόμαστε περισσότερη επιθετικότητα και ένταση στο παιχνίδι μας για να δημιουργήσουμε διαφορετική δυναμική και αυτοπεποίθηση. Αντιμετωπίσαμε μία αξιοπρεπή ομάδα, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τις αντιδράσεις μας και να επιληφθούμε της ευθύνης μας για το αποτέλεσμα».

Για το αν αισθάνεται απογοητευμένος: «Είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι, καθώς προσπαθώ να διατηρώ θετική ενέργεια μέσα στην ομάδα. Παρότι είχαμε θετική αρχή στη σεζόν, αντιμετωπίζουμε προκλήσεις που μας οδηγούν σε αμφιβολίες. Πρέπει να είμαστε στο 100% των δυνάμεών μας για να επιτύχουμε».

Για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ: «Στο ποδόσφαιρο, μία φάση μπορεί να κρίνει ένα παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο αγώνα με όλη μας τη δύναμη».

Για την ανάγκη αλλαγής της εικόνας της ομάδας: «Πρέπει να βελτιώσουμε τις σωματικές μας εκφάνσεις στο γήπεδο, να επικεντρωθούμε στις μονομαχίες και να αποκαταστήσουμε τη συνοχή μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ