Λαμία: Ο Σατσιάς Κλείνει Ως Προπονητής – Ο Κόστιτς Είναι Το Αγαπημένο Για Την Εστία

Λαμία: Ο Σατσιάς Κλείνει Ως Προπονητής – Ο Κόστιτς Είναι Το Αγαπημένο Για Την Εστία

Η Λαμία ολοκλήρωσε μια ιστορική σεζόν που της χάρισε την πρώτη συμμετοχή της στα playoffs της Stoiximan Super League. Η εμπειρία αυτή ανεβάζει τις προσδοκίες για το μέλλον, καθώς κάθε σεζόν πλέον απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια και απόδοση από την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και ο εκλεκτός για τον πάγκο φαίνεται πως είναι ο Μαρίνο Σατσιά, ο οποίος φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση. Ο Σατσιάς έχει πλούσια εμπειρία στον κόσμο του ποδοσφαίρου ως τεχνικός σε διάφορες ομάδες.

Στα πλάνα της Λαμίας είναι και η ενίσχυση του ρόστερ, με μια από τις προτεραιότητες να είναι η απόκτηση τερματοφύλακα. Ούτε άλλο είναι ο στόχος της απόκτηση του Ιβάν Κόστιτς, ο οποίος έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του Σατσιά. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και μένει να δούμε αν θα υπάρξει συμφωνία.

Ο Κόστιτς έχει συνεργαστεί με τον Σατσιά στο παρελθόν, κάτι που κάνει αυτή τη μεταγραφή ακόμα πιο πιθανή. Η ποιότητα του και η εμπειρία του συνιστούν προσθήκη στο ρόστερ της Λαμίας για τη νέα σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ