Κουλιεράκης: «Γράψαμε ιστορία, ο Σαββίδης ήταν πάντα πίσω μας – Μεγάλη μου τιμή το ενδιαφέρον από την Bundesliga»

Κουλιεράκης: «Γράψαμε ιστορία, ο Σαββίδης ήταν πάντα πίσω μας – Μεγάλη μου τιμή το ενδιαφέρον από την Bundesliga»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, τις συζητήσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το γενικό ενδιαφέρον από ομάδες της Bundesliga σε συνέντευξή του στο Kicker.

Αναφερόμενος στους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Σαββίδη, ο 21χρονος αμυντικός μίλησε επίσης για τις ευκαιρίες των Ελλήνων παικτών στη συνέχεια.

Αναλυτικά, αναφέρθηκε στις παρακάτω ερωτήσεις:

  • Πως νιώθετε που είστε πρωταθλητές Ελλάδας για πρώτη φορά;: Ο Κουλιεράκης εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του τίτλου και την ιστορική στιγμή που έζησε.
  • Ποιο ήταν το πλεονέκτημα έναντι των τριών ανταγωνιστών ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού;: Μίλησε για την οικογενειακή ατμόσφαιρα και τη στήριξη από τον προπονητή και τον ιδιοκτήτη της ομάδας.
  • Υπήρχαν συζητήσεις για μεταγραφή με την Άιντραχτ τον χειμώνα. Θα συνεχιστούν το καλοκαίρι;: Ο Κουλιεράκης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από ομάδες της Bundesliga και την τιμή που αισθάνεται γι’ αυτό.
  • Αν σε μετακομίσεις στην Bundesliga;: Εξέφρασε τη χαρά του για την πιθανότητα να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα.
  • Μπορεί να λείπει η εμπειρία στα 20 σου;: Ο Κουλιεράκης ανέφερε τις δυνατότητές του ως αμυντικός και πως εξελίσσεται τακτικά στο παιχνίδι.
  • Αποτελείς εξαίρεση στο πρωτάθλημα;: Ο ίδιος προσπαθεί να λειτουργήσει ως παράδειγμα για τους νεαρούς παίκτες και να εμπνεύσει τους υπόλοιπους συλλόγους.
  • Ποιοι είναι οι στόχοι σου στα προσεχή παιχνίδια με Γερμανία και Μάλτα;: Ο Κουλιεράκης εξέφρασε την προσδοκία του να δώσει καλή εντύπωση και να προετοιμαστεί για το Nations League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ